Unëgatuaj - një botë receta - tavë krapi shkodrane, Pregatisim fillimisht krapin te cilin e pastrojme mire brenda dhe jashte dhe i heqim nje kocke ne forme trekendeshi qe gjendet ne afersi te kokes (pethi).. Unëgatuaj - një botë receta - çel ftoi, Posted on 25 september, 2010 by kamela vasa in reçel dhe marmalatë. reçeli i ftoit eshte nje konserve me shije paksa te tharte, por me nje arome shume te kendeshme. çfare te gatuaj sot? - receta gatimi te thjeshta dhe, Receta gatimi nga me te vjetrat, tradicionalet(te gjysheve tona) deri ne recetat e gatimit me te sofistikuara dhe moderne. shume receta te thjeshta dhe te shpejta do.

Sign Up Log In
Sign Up Log In

Immagine di copertina
Immagine di copertina

add friend miriam kapidani hasani
Add friend miriam kapidani hasani

Agregar a mis amigos Suscribirse
Agregar a mis amigos Suscribirse

add friend miriam kapidani hasani

çfare te gatuaj sot? - receta gatimi te thjeshta dhe, Receta gatimi nga te vjetrat, tradicionalet(te gjysheve tona) deri ne recetat gatimit te sofistikuara dhe moderne. shume receta te thjeshta dhe te shpejta . http://www.5receta.com/2011/08/cfare-do-te-gatuaj-sot.html Ballakume elbasani: 2 receta lulet kungullit, Pak majorana (termi eshte ne latinisht pasi ne shqip nuk te kete nje emer specifik. eshte nje bime qe perket familjes se rigonit, por ka nje shije . http://ballakumeelbasani.blogspot.com/2011/06/2-receta-me-lulet-e-kungullit.html