Mevo krofne.wmv - youtube, Mevo krofne.wmv - youtube youtube home. Video receta trilece - nga artigatimit. - youtube, Receta e trileces: http://www.artigatimit.com/2012/07/tr behuni fan: https://www.facebook.com/artigatimit twitter: https://www.twitter.com/artigatimit. Krofne | receta gatimi, Për 18 copa nevojiten: 500 g. miell, 50 g. sheqer, 1 lugë (kafeje) kripë, 40 g. tharm, 150 ml. qumësht i vakët, 2 ve, 2 lugë (ushqimi)vaj, pak miell.

Krofne me çokollatë
Krofne me çokollatë

Receta per Gatim
Receta per Gatim

Receta per Embelsira Shqip
Receta per Embelsira Shqip

Receta Per Gatime http://bernaa.webs.com/
Receta Per Gatime http://bernaa.webs.com/

Receta per Embelsira Shqip

Krofne | receta gatimi, Pë 18 copa nevojiten: 500 . miell, 50 . sheqer, 1 lugë (kafeje) kripë, 40 . tharm, 150 ml. qumësht vakë, 2 ve, 2 lugë (ushqimi)vaj, pak miell. http://recetat.wordpress.com/2010/11/15/krofne/ Krofne - receta + fotografi | kuzhina shqiptare, Kjo recetë ju tregon se përgatitet krofne. ë poshtë keni listë gjërave ë ju nevojiten pë ë përgatitur një krofne dhe udhëzimet se ëhet. http://www.kuzhinashqiptare.com/brumera/krofne/