Program Sekolah Bestarinet

1 bestari.net 1. projek perkhidmatan 1bestarinet oleh:programme management office initiative ict kementerian pelajaran malaysia 2. institusi pendidikan.Kami menyediakan capaian internet mudah alih 4g berkelajuan tinggi ke sekolah -sekolah di seluruh malaysia. Semakan keputusan calon jaya ambilan kedua dan rayuan ke program matrikulasi kpm sesi 2016/2017 [hebahan mampu] persidangan dwi tahunan capam 2016.

SMK Agama Kuala Selangor

1 bestarinet. majlis ekonomi (economic council) yang bermesyuarat pada 17 januari 2011 telah bersetuju untuk melaksanakan 1 bestarinet di semua sekolah malaysia mulai. Semakan keputusan calon jaya ambilan kedua dan rayuan ke program matrikulasi kpm sesi 2016/2017; keputusan ambilan kedua dan rayuan ke program matrikulasi, kpm sesi.Perubahan peningkatan murid-murid di pendidikan khas kkbp adalah disebabkan oleh pendedahan kelas pendidikan khas melalui sekolah-sekolah, guru-guru, jabatan.

Kami menyediakan capaian internet mudah alih 4g berkelajuan tinggi ke sekolah -sekolah di seluruh malaysia.Pencapaian sekolah 2015 1. johan - bola baling perempuan mssd 2015. 2. ke-3 kejohanan padang balapan mssd 2015. 3. johan nilam kat. bm daerah - sh.siti shadiqah.

Related image with Program Sekolah Bestarinet