Living Gatime

Living, kanali 102 ne platformen televizive dixhitale satelitore dhe tokesore tring tv prodhim i tring tv, 2012 te gjitha te drejtat te rezervuara tring tv.Si te gatuajme burani – receta gatimi per burani – si pergatitet burania si te gatuajme burani per 4-5 persona. pergatitja dhe perberesit per burani.. Mirë se vini në tring: sport, lajme, filma, argëtim, seriale dhe më shumë në programet tring që do të ndryshojnë mënyrën që ju jetoni tv!.

Servirim tortën në copa dhe e shoqërojmë sipas dëshirës me pak

All of image that appear on this page found from internet. If any images that appear on the website are in violation of copyright law and do not agree with it being shown here, please contact us and We will remove the offending information as soon as possible.

Report This Image

I lexoj dhe i preferoj recetat e tuaja,por jane pak utopike me duket,te pakten per mua.sidoqofte,edhe pse ne foto,duket se kane nje shije te mire.duhet t’i.

Si te gatuajme burani – receta gatimi per burani – si pergatitet burania si te gatuajme burani per 4-5 persona. pergatitja dhe perberesit per burani..Modul pair. 5000 lekë. tring tv mundëson për klientët e saj tokësor produktin e ri, modul pair. kjo pajisje mundëson shikimin e platformës tokësore tring tv.

Related image with Living Gatime