Aku bukan bidadari: langsir jahit sendiri, Ade 'orang' tanye.. dan tak percaye aku jahit sendiri langsir rumah aku. huhu.. aku tak kisah pon kalau orang nak atau tak percaye.. sebab.. aku hanye. Langsir, tempahan langsir, paten langsir, kedai langsir, Langsir, tempahan langsir, paten langsir, kedai langsir, jahit langsir, curtain pattern, jenis jenis langsir.. Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari, Assalamualaikum, di sini ini saya akan memberikan formula separuh lengkap cara2 membuat langsir boxpleat, double boxpleat, butterfly or smocking.

mcm ni pun okey jgk laa....kan3

Pelmet berplated satu kaki Rm13.50

Pelmet berplated satu kaki Rm13.50

Teruskan langkah menjahit setelah mendapat posisi yang di kehendaki.

Teruskan langkah menjahit setelah mendapat posisi yang di kehendaki.

mcm ni pun okey jgk laa....kan3

Mcm ni pun okey jgk laa....kan3

zurini ainol - cd 178521979 my

Zurini ainol - cd 178521979 my

Jahit langsir oleh nani sadun 1 - youtube, Jahit langsir oleh nani sadun 1 - youtube youtube home. Langsir scallop | hazwani fashion house: tempahan jahitan, Berikut adalah warna langsir yang boleh dipilih. bentuk/design dan saiz corak bergantung kepada pilihan kain yang ada di pasaran. pilihan mesti dibuat sebanyak 3. Langsir palmet - youtube, Cara mudah menghasilkan langsir palmet, selamat mencuba.. Jahit scallop - belajar nak buat baju kurung, Lebar tingkap bahagi(/) lebar scallop = jumlah scallop. contoh : 75" / 25" = 3 scallop: untuk mencari jumlah meter kain. 1 scallop memerlukan 1.25 meter kain. Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari, Sebelum belajar dgn cikgu rogayah betul ke cikgu, dalam satu hari je boleh pandai? . sy yg dah bertahun2 ambik tempahan langsir ni pun makan masa seminggu lebih utk. Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari, Belajar jahit langsir cara mudah hanya dlm 1 hari •anda tiada asas langsung dlm jahitan langsir? •tak tahu berapa banyak kain yg diperlukan untuk buat langsir.

Teruskan langkah menjahit setelah mendapat posisi yang di kehendaki.

zurini ainol - cd 178521979 my

mcm ni pun okey jgk laa....kan3

Jahit scallop - belajar nak buat baju kurung, Lebar tingkap bahagi(/) lebar scallop = jumlah scallop. contoh : 75" / 25" = 3 scallop: mencari jumlah meter kain. 1 scallop memerlukan 1.25 meter kain. Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari, Sebelum belajar dgn cikgu rogayah betul cikgu, satu hari je pandai? . sy yg dah bertahun2 ambik tempahan langsir ni pun makan seminggu lebih utk. Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari, Belajar jahit langsir mudah dlm 1 hari • tiada asas langsung dlm jahitan langsir? •tak tahu berapa kain yg diperlukan buat langsir.

Related Posts of Jahit Langsir Rumah