Dunia Mrs Pejans Misi Mencari Langsir

Tautan hati nabilahasyim: kedai langsir murahhh nilai 3!, Hai, ye terus jahit kt kedai. harga bayar tu dah masuk dgn harga upah jahit. kat nilai 3, kebanyakan kedai langsir, mmg boleh jahit terus, kecuali kalau. Tempah grill rumah & langsir turquoise. yey!, Target kami memang langsir warna turquoise. tak dinafikan la, nak buat konsep umah warna turquoise ni bukannya mudah, sebab warnanya yang agak rare.. Diari suri bekerja rumah: langsir raya, Weh korang, dah tempah ke langsir raya?? ke beli yang ready made je?? ke pakai yang tahun lepas punya?? jumaat yang lepas time lunch break yang agak lama. X-presi kemn azmaili: update rumah: pasang langsir, I kan pencinta biru yang tegar kanso, korang mesti dah boleh agak kan apa warna langsir rumah kami kankankanhehememang semua bilik dan ceruk. Kahwin betul-betul: langsir hal bilik pengantin, Kitorg survey2 kain langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin. apasal la mak aku ni awal sangat survey kain. lagi 8 bulan kotttttt. "survey jela dulu. Korang beli langsir ikea?? - diari suri, Zailamohamad said zuhaini & prettywrite, cantik & simple je;) iela, tak pasti pula, cuba klik kat link ikea kat tulisan langsir tutapi ketinggian dia. Aku bukan bidadari: misi mencari '' air hitam, Beli tak?? eerrr.tak beli ape2 ponuhukuhukk. kiteorang nak gi kilang die dekat2 situ gak ade satu tempat boleh beli mesti lagi murah kaaaann.

Misi Mencari Langsir
Misi Mencari Langsir