~ rahsia hatiku ~: home progress: misi mencari kain langsir, Ni lah kedai kain langsiryer, i tahu memang bersepah & tak tersusunhahaha tapi takde org nak handle sgt kedai ni sbb masing2 sibukoffice pulak. :: life blog ::: :: bsp - langsir @ tewah ioi mall, Sblm tu snap gmbr langsir dulu nak tunjuk kat big bos. D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad yang ada sekarang ialah langsir moden eyelet style. ya!!! saya telah tekadkan hati memilih design ini dalam rumah saya nanti..

Mesti cantikkan Pilihan warna yang cerah dapat membantu ruang dapur
Mesti cantikkan Pilihan warna yang cerah dapat membantu ruang dapur

Jenis Railing Kayu nilah yang kami akan gunakan untuk ruang tamu kami
Jenis Railing Kayu nilah yang kami akan gunakan untuk ruang tamu kami

Langsir Moden
Langsir Moden

betul bumbung langsir bilik kita sliding door langsir bilik belakang
Betul bumbung langsir bilik kita sliding door langsir bilik belakang

Langsir Moden

D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad langsir moden eyelet style. ya!!! tekadkan hati memilih design rumah nanti.. http://asfaliza.blogspot.com/2011/09/langsir-moden-eyelet-style.html Tautan hati nabilahasyim: kedai langsir murahhh nilai 3!, Hai, ye jahit kt kedai. harga bayar tu dah masuk dgn harga upah jahit. kat nilai 3, kebanyakan kedai langsir, mmg jahit , kecuali . http://menggapaicintailahi.blogspot.com/2013/06/kedai-langsir-murahhh-di-nilai-3.html