Dunia Mrs Pejans Misi Mencari Langsir

Misi mencari baby - ~ rahsia hatiku ~, Cerita psl baby cot ni kn, ekceli i pernah tulis perlu @ tidak utk membelinyablh refer sini terpulang pada masing2, tp i rasa i mmg perlukan baby cot ni ^_^. Chekgu azrine family: misi mencari tudung jalan tar, Nad mamazn said reply comment. saya admire btul la ngan akak taktau la nape, hihihi sbb nmpk awet muda kot suka! bestnye kedai tudung ni rambang mata!. Shark utopia: langsir , Izan ishak said sangat2 cantik nak raya nanti dah tak penatlah nak gantung langsir bagai kan. june 18, 2012 at 5:10 pm. Tautan hati nabilahasyim: kedai langsir murahhh nilai 3!, Hai, ye terus jahit kt kedai. harga bayar tu dah masuk dgn harga upah jahit. kat nilai 3, kebanyakan kedai langsir, mmg boleh jahit terus, kecuali kalau. Tempah grill rumah & langsir turquoise. yey!, Target kami memang langsir warna turquoise. tak dinafikan la, nak buat konsep umah warna turquoise ni bukannya mudah, sebab warnanya yang agak rare.. Diari suri bekerja rumah: langsir raya, Weh korang, dah tempah ke langsir raya?? ke beli yang ready made je?? ke pakai yang tahun lepas punya?? jumaat yang lepas time lunch break yang agak lama. Kahwin betul-betul: langsir hal bilik pengantin, Kitorg survey2 kain langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin. apasal la mak aku ni awal sangat survey kain. lagi 8 bulan kotttttt. "survey jela dulu.

Inilah kain langsir yang kami pilih untuk dijadikan langsir dirumah
Inilah kain langsir yang kami pilih untuk dijadikan langsir dirumah

 http://teratakmrspejan.blogspot.com/2012/07/misi-mencari-langsir.html
http://teratakmrspejan.blogspot.com/2012/07/misi-mencari-langsir.html