Dunia Mrs Pejans Misi Mencari Langsir

Misi mencari baby - ~ rahsia hatiku ~, Cerita psl baby cot ni kn, ekceli i pernah tulis perlu @ tidak utk membelinyablh refer sini terpulang pada masing2, tp i rasa i mmg perlukan baby cot ni ^_^. D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad yang ada sekarang ialah langsir moden eyelet style. ya!!! saya telah tekadkan hati memilih design ini dalam rumah saya nanti.. Kahwin betul-betul: langsir hal bilik pengantin, Kitorg survey2 kain langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin. apasal la mak aku ni awal sangat survey kain. lagi 8 bulan kotttttt. "survey jela dulu. Tempah grill rumah & langsir turquoise. yey!, Target kami memang langsir warna turquoise. tak dinafikan la, nak buat konsep umah warna turquoise ni bukannya mudah, sebab warnanya yang agak rare.. Kahwin betul-betul: langsir , 1) pergi kedai langsir. (langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin *wink*). mungkin ke tewah, the mines shopping centre atau nilai 3. subject to change.. Tautan hati nabilahasyim: kedai langsir murahhh nilai 3!, Hai, ye terus jahit kt kedai. harga bayar tu dah masuk dgn harga upah jahit. kat nilai 3, kebanyakan kedai langsir, mmg boleh jahit terus, kecuali kalau. Moon punyer blog: kain langsir 5 hengget kat sarah hughes, Sayang sayang sekalian teruja tak baca tajuk nye . tapi ramai jugak yg konpius n ingat kain langsir tuh manjang jadi rm 5 . ada jugaks yg tanya.

Warna Light Purple nilah kami pilih untuk dicombinekan dengan
Warna Light Purple nilah kami pilih untuk dicombinekan dengan

Langsir Moden 2013 | Selebriti Indonesia
Langsir Moden 2013 | Selebriti Indonesia

Langsir Dapur
Langsir Dapur

Langsir Dapur