Dunia Mrs Pejans Misi Mencari Langsir

~mummyrokiah: Perceraian Azrinaz Mazhar Hakim - Wawa syaida ::.: hiasan bilik tidur sempit ::: idea , My wedding checklist dah hampir siapsekarang ni kena fokus untuk bilik pengantinbab langsir dan seangkatan dengannya pun dah siapso sekarang ni. Thalhazlin : diary mantan raja ratu 3 hari: mencukur, Semperna nisfu syaaban atau juga mengambil berkat hari lahir suami (lahir pada malam nisfu syaaban) faiqa di botakkan licin habis. malam tu memang hujan. Thalhazlin : diary mantan raja ratu 3 hari: pasar, "ya allah peliharalah anakku selama ia berada didalam rahim ku dan sihatkanlah ia engkaulah yang menyembuhkan tidak ada penyembuhan selain.


Update rumah: grill & tinted story health & beauty, Dah lama tak update pasal progress rumah. al maklum progressnya tak berapa nak pantas. setakat ni yg dah siap table top (kabinet blum ya) tinted cermin.Kahwin betulbetul: pencarian spa sekitar bangi, 1) anjung jelita spa. tak berapa nak bangi la sebab spa ni dekat kajang hoho nak jugak cerita sebab one of my friend dah pernah pergi. menurut sumber spa.Kahwin betulbetul, It's confirm yang next year ada kerja kahwin lagi. wohoo. it's my little brother wedding mr hazrool a.k.a zerol. kali ni dah ada a few checklist dan tarikh dah.~mummyrokiah: perceraian azrinaz mazhar hakim, No komen about that.anyway jika ditakdirkan sultan brunei nak kawin 4 pun that is not ur problm mr/mrs anonymous am i right novelty if sayamy.


Ct: cerita seram ketika bercuti pulau sibu, Salam pn ct biasa la tu kita masuk kampung orang kan. dalam dunia ni pon bukan manusia je yang tinggal kan next time try datang sibu besar pulak.Wawa syaida ::.: hiasan bilik tidur sempit ::: idea , My wedding checklist dah hampir siapsekarang ni kena fokus untuk bilik pengantinbab langsir dan seangkatan dengannya pun dah siapso sekarang ni.


Thalhazlin : diary mantan raja ratu 3 hari: pasar, "ya allah peliharalah anakku selama ia berada didalam rahim ku dan sihatkanlah ia engkaulah yang menyembuhkan tidak ada penyembuhan selain.