~ rahsia hatiku ~: home progress: misi mencari kain langsir, Ni lah kedai kain langsiryer, i tahu memang bersepah & tak tersusunhahaha tapi takde org nak handle sgt kedai ni sbb masing2 sibukoffice pulak. :: life blog ::: :: bsp - langsir @ tewah ioi mall, Sblm tu snap gmbr langsir dulu nak tunjuk kat big bos. D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad yang ada sekarang ialah langsir moden eyelet style. ya!!! saya telah tekadkan hati memilih design ini dalam rumah saya nanti..

Kami pilih nak buat macam kat atas tu Combinekan warna Kat atas
Kami pilih nak buat macam kat atas tu Combinekan warna Kat atas

Jenis Aluminium Venetian Blinds
Jenis Aluminium Venetian Blinds

D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad langsir moden eyelet style. ya!!! tekadkan hati memilih design rumah nanti.. http://asfaliza.blogspot.com/2011/09/langsir-moden-eyelet-style.html X-presi kemn azmaili: update rumah: pasang langsir, I pencinta biru tegar kanso, korang dah warna langsir rumah .kanhehememang bilik ceruk. http://kemnrocky.blogspot.com/2012/07/update-rumah-pasang-langsir.html