Dunia Mrs Pejans Misi Mencari Langsir

D. ~asfaliza~: langsir moden eyelet style, Dan ternyata pilihan muktamad yang ada sekarang ialah langsir moden eyelet style. ya!!! saya telah tekadkan hati memilih design ini dalam rumah saya nanti.. :: life blog ::: :: bsp - langsir @ tewah ioi mall, Sblm tu snap gmbr langsir dulu nak tunjuk kat big bos. Kahwin betul-betul: langsir hal bilik pengantin, Kitorg survey2 kain langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin. apasal la mak aku ni awal sangat survey kain. lagi 8 bulan kotttttt. "survey jela dulu. Kahwin betul-betul: langsir , 1) pergi kedai langsir. (langsir untuk ruang tamu dan bilik pengantin *wink*). mungkin ke tewah, the mines shopping centre atau nilai 3. subject to change.. Tempah grill rumah & langsir turquoise. yey!, Target kami memang langsir warna turquoise. tak dinafikan la, nak buat konsep umah warna turquoise ni bukannya mudah, sebab warnanya yang agak rare.. ~ kasih tiada penghujungnya ~: jahit langsir sendiri., Alhamdulillah, minggu lepas zah sempat menjahit langsir untuk rumah yang zah dan suami sewakan kat kulim utama.. :: life blog ::: :: shopping - tile murah @ kajang ::, Ahad 20.1.2013 misi mencari tile bermula kesinambungan dari hari sabtu yg pegi kajang semata-mata nk beli tile skali mhl gakbg.

Langsir Dapur
Langsir Dapur

Langsir Moden 2013 | Selebriti Indonesia
Langsir Moden 2013 | Selebriti Indonesia