Design Ruang Tetamu

Konsep rekabentuk : moden tropika. perancangan ruang : pelan rumah banglo direkabentuk dengan menerapkan konsep pembinaan secara berperingkat dengan.Kaunter penyambut tetamu adalah ruang pertama yang dijumpai oleh pelanggan. suasana ruang dan papan tanda jenama syarikat anda, adalah ‘first impression’ klien.. Bekarya sebagai seorang arkitek graduan yang meminati bidang senibina, landscape, hiasan dalaman, seni ruang dan yang berkaitan dengan kehidupan seharian di dalam rumah..

http://4.bp.blogspot.com/-dL5hA5ANwTk/TfemddUsfGI/AAAAAAAAAdk ...

All of image that appear on this page found from internet. If any images that appear on the website are in violation of copyright law and do not agree with it being shown here, please contact us and We will remove the offending information as soon as possible.

Report This Image

Taraaaaaa, ni la penyidai baju jimat ruang yang aku gunaaa. :) kenapa aku cakap dia jimat ruang, sebabbb bila tak nak guna, kita boleh tolak dia rapat ke dinding. Rss | dasar privasi | dasar keselamatan | penafian | notis hakcipta | peta laman | bantuan| jumlah pelawat : @2013 universiti putra malaysia.We went to see wallpaper at the shop- habislah bila pergi dengan dia orang- the lady showed them all the barbie wallpapers and they cant look at other things anymore..

Kaunter penyambut tetamu adalah ruang pertama yang dijumpai oleh pelanggan. suasana ruang dan papan tanda jenama syarikat anda, adalah ‘first impression’ klien..Biasalahkan kalo dah rumah teres setingkat. memang sempit sangatlah ruang untuk ruang tamu. mujurlah ada dari tak der kan. progress kemas rumah dah 50% siap..

Related image with Design Ruang Tetamu