Deko Bersama Eric Ruang Makan

:: ciktari ::: :. idea deko ruang tamu .:, Beberapa idea menarik mengikut tema idaman untuk ruang tamu yang aku suka :. Idea segera dekorasi ruang tamu | hazlamanuar idea segera, 1) adakah cik zaza perlukan tv di ruang tamu? jika ya letakkan. 2) meja makan kebiasaan diletak di ruang berdekatan dapur. 3) sofa 3 sitter (jumlah kusyen 2 atau 4. 3 gaya susunan sofa ruang tamu | ceqgu, Hurm pagi2 dah tempek tentang deko deko bersama cikgu anis hehehehe. Dekorasi menarik ruang tamu sempit, idea, Alah rumah aku yang 2 tingkat pon ruang tamu cinonet jugak aku setuju ngan diorang, first of all pemilihan warna penting & perabot jugabetter beli mix & match. Ubahsuai rumah ~ ruang makan/dining hall | ~♥~ kembara, Utk ruang makan ni en laki pilih wallpaper 3d. aku ikutkan ajek laaa die ckp die nampak kelainan kat sinilagi pun mase aku renovate rumah ni tgh. Halaman gambar menarik, pelik, artis panas & macam-macam, Salah sebuah ruang tamu yang bertuah mendapat sentuhan daripada eric leong untuk musim baru, deko bersama eric yang bakal memulakan siaran pada 20 jun ini.. Bits : hiasan ruang tamu rumah bb, Setakat ini dekor ruang tamu rumah bb rasanya dah cukup lengkap.

 Eric Leong untuk musim baru, Deko Bersama Eric yang bakal memulakan
Eric Leong untuk musim baru, Deko Bersama Eric yang bakal memulakan

LIVING ROOM : GAMBAR CONTOH
LIVING ROOM : GAMBAR CONTOH

Dalam masa 8 jam sebuah ‘designer bedroom’ yang cukup bergaya
Dalam masa 8 jam sebuah ‘designer bedroom’ yang cukup bergaya

www.kamdar.com.my
Www.kamdar.com.my

Dalam masa 8 jam sebuah ‘designer bedroom’ yang cukup bergaya