Deko Bersama Eric Landskap

Airaniez' life: perbezaan antara interior designer , Entri tentang perbezaan antara interior designer dan interior decorator ni memang dah lama aku nak tulis. disebabkan sekarang ni ramai yang menghubungi aku. Bits : hiasan ruang tamu rumah bb, Setakat ini dekor ruang tamu rumah bb rasanya dah cukup lengkap. Epilog syurga cintaku: english home style part 2, Pia berkata "akak pun suka jamu2 mata kat romantika alam sentral tu nak banding ngan rega kt kk home deko tu mahal sikittp akak tk beli pun sbb akak.

Deko Bersama Eric Musim ke-7
Deko Bersama Eric Musim ke-7

CASA IMPIAN Season 2
CASA IMPIAN Season 2

Deko Bersama Eric Musim ke-7
Deko Bersama Eric Musim ke-7

Deko Bersama Eric S3, episode 2, part 2; updated 31 Jul 2013
Deko Bersama Eric S3, episode 2, part 2; updated 31 Jul 2013

Deko Bersama Eric Musim ke-7