Deko Bersama Eric Landskap

Airaniez' life: perbezaan antara interior designer , Entri tentang perbezaan antara interior designer dan interior decorator ni memang dah lama aku nak tulis. disebabkan sekarang ni ramai yang menghubungi aku. Bits : hiasan ruang tamu rumah bb, Setakat ini dekor ruang tamu rumah bb rasanya dah cukup lengkap. Rumahku, syurgaku #part 1 - punca tak sedar mengandung, Oke berbalik pada rumahhaha seronok pulak bercerita pengalaman *1st time pregnancy* nih rasa bengong pun adamacam apesal lah aku boleh tak sedar. Epilog syurga cintaku: konsep inggeris @ vantage, Mak saya memang sukakan bunga-bungaan. dalam mencari identiti menghias rumah kesayangannyaidea berkonsepkan inggeris menjelma disaat-saat konsep itu. Youtube - broadcast . | youtube. | pagespan., Youtube - broadcast yourself. share your videos with friends, family, and the world.

Klik untuk imej besar & info produk:
Klik untuk imej besar & info produk:

Lights for our new house
Lights for our new house

Seems like the shop assistant is not a fan of Eric Leong?
Seems like the shop assistant is not a fan of Eric Leong?

aku dalam bidang deko deko ni minatlah jugak dari zaman
Aku dalam bidang deko deko ni minatlah jugak dari zaman

Seems like the shop assistant is not a fan of Eric Leong?