Deco Dapur Rumah Teres

Rumah su ni ada la laman sikit..berumput..tapi rumput tak cantik.memang super duper semak dan menyakitkan mata su..tak senang jiwa raga tengok rumput-rumput ni..masa.Resipi k.nor ambil kat dapur rima singapore.. maaf la ya tak dpt nak translate, jd k.nor copy paste jer dari blog rima. pada yg nak cuba dan tak berapa faham dlm bi. T____t so bila kita kena beli rumah second hand, mind set kena set awal-awal, ini bukan rumah baru walaupun kita baru beli. rumah mungkin banyak defect, rumah mungkin.

Rumah Kecil Sempit Deco Hobi Koleksi And Aktiviti Luar

All of image that appear on this page found from internet. If any images that appear on the website are in violation of copyright law and do not agree with it being shown here, please contact us and We will remove the offending information as soon as possible.

Report This Image

Resepi coffee cream cheese . 500g creamcheese; 1 cawan butter lembut; 1 cawan gula aising; 1 peket cofffee 3 in 1 (hana guna separuh je) cara-cara : putar semua. Salam rindu buat semua pengunjung dapurku sayang..... apa khabar semuanya? dj doakan semoga semuanya sihat dan ceria selalu.. :).

Resipi k.nor ambil kat dapur rima singapore.. maaf la ya tak dpt nak translate, jd k.nor copy paste jer dari blog rima. pada yg nak cuba dan tak berapa faham dlm bi.Hasil menggugel, jumpa dgn resipi paprik campur ni kat dapur sawanila.com.. mintak izin ya tuan rumah/resipi, k.nor nak kongsikan bersama yg lain2 resipi paprik.

Related image with Deco Dapur Rumah Teres