Butik Pengantin Jalinan Kasih Local Business Facebook

Terus belajar, bekerja, beribadah sampai mati, Begitu tidak terhingga kasih sayang allah kepada manusia. arrohmanirrohiim, allah ciptakan bumi tempat berdiam. allah ciptakan langit sebagai atapnya.. Wedding review #3: bilik pengantin | farhain azmi, Terus jatuh cinta dengan bilik pengantin macamni. yong ada request buat kelambu macamtu kat owner butik yang yong tempah. sayangnya dia kata barang takda.. Farhain azmi, Bila blog ada masalah, semangat menulis semakin berkurang. if u olls tengok kat blog ni, yong ada buat button dropdown menu tab kan? then, kalau u olls click salah. Wedding diaries, Lama dah tak update blog sejak dah kahwin nie. sibuk dengan study dan businesstak lupa, menguruskan keluargakehidupan baru. heeeee~~ so, sekarang saya dah bukak. Irmaputri cupcake : puding trifle strawberi cup, Anonymous said saya nak order. sila email saya azura769@gmail.com. lokasi ayer keroh melaka may 1, 2014 at 7:32 am. Irmaputri cupcake : cupcake sample door gift, Candy buffet irmaputri-cupcake kini kami menyediakan perkhidmatan candy buffet cupcake cupchoclate mini ch.

KARET 2
KARET 2

PIN 1 BARU
PIN 1 BARU

10371660_627006824057015_5821801558953724311_n.jpg
10371660_627006824057015_5821801558953724311_n.jpg

tudung fia faziela local business local business 42 like this
Tudung fia faziela local business local business 42 like this

10371660_627006824057015_5821801558953724311_n.jpg