Barang Hiasan Rumah Kaison

~howsweetyoucanbe~: survey barang kahwin masjid jamek, Kedai barang kahwin di semua house, kedai barang kahwin di masjid jamek kl. Suterakasihyann, Kedai kaison area kk ni yang pernah aku pergi di centre point sabah, 1 borneo hypermall dan di sebelah servay hypermarket putatan. bagi yang suka deco rumah ala intai. Little diary, Alhamdulillah misi untuk bergarden dah tercapaiwalaupun tak seberapa tapi aku puas hatipening jugak nak cari idea garden untuk rumah teresyang sememangnya. ~howsweetyoucanbe~: -day : minute diy , Pagi sabtu: shopping barang diy sireh junjung, diy bunga rampai & diy door gift then, masa hari sabtu, aku da semakin stress sebab tinggal sehari je lagi. Mini garden balkoni & elemen hijau rumah | , Barang-barang hiasan mini garden semuanya di beli di sungai buloh. buat yang sedang mencari-cari bahan dan idea untuk mini garden, aku sangat sarankan korang ke. Aku bukan bidadari, Sebab ramai nau yang email - pm kat fb - wassap dan sms aku tanya pasal katil anak ikea aku beli tadi jadiaku buat entry ni tuk korang yang bertanya tu.

Dicatat oleh I'm Norazlin binti Ab Ghani di 7:14 PTG Tiada ulasan:
400 x 267 · jpeg, Dicatat oleh I'm Norazlin binti Ab Ghani di 7:14 PTG Tiada ulasan:

Sebenarnya saya pun rembat satu, tak menahan tengok buah oren dan
400 x 300 · jpeg, Sebenarnya saya pun rembat satu, tak menahan tengok buah oren dan

Banyak barang untuk persiapan majlis hari jadi.