Barang Hiasan Rumah Kaison

Kaison @ kl festival city | nurfatin atikah, Yup !! i pon slalu gi festival city terjah kaison. best :) * dekat dengan rumah i lagi pun. reply delete. ~howsweetyoucanbe~: hunting door gift kaison (paradigm, Happy weekend dear! semalam aku & en tunang singgah kjp ke rumah kakak dia di shah alamjadi, otw balik ke kl tu, aku singgah ke paradigm mall di pj sebab. • sunshine •: kaison, paradigm mall, Nie cerita raya ke-3 yg lalu dlm pada kami ke sana ke mari beraya mengunjungi sanak dan saudara tp sempat jugak singgah kt tempat nie eita mmg dah. Ini blog mimiziouslicious: wallpaper cap kaison murah, Dalam pada tak sihat tu kemain entry berlambakok lepas geramjangan cakap i tak update blog yehuhuu nah silakansebelum citer 2-3 hari ni jadi. Aku bukan bidadari: cerite kaison paradigm mall, Sebenarnya memang dah lama sangat nak pergi kaison kat situ. |doralin aminor|: wedding preparation, One of the important things for the wedding adalah canopy. for the people mcm aku ni, solemnization, reception dan bertandang, semuanya majlis di rumah.. Aku bukan bidadari: barang dapur :: ganti bekas , Sebelum ni aku pakai bekas ikea takde gambar pulakgigih aku carik entry2 lamapffttt bekas macam gambar atas ni lamai bai aku pakai dari.

Barang hiasan rumah yg terjurai2 or yg tergantung2.
Barang hiasan rumah yg terjurai2 or yg tergantung2.

 dok kelana jaya dulu saya suka jalan jalan tengok barang barang hiasan
dok kelana jaya dulu saya suka jalan jalan tengok barang barang hiasan

Dicatat oleh I'm Norazlin binti Ab Ghani di 7:14 PTG
Dicatat oleh I'm Norazlin binti Ab Ghani di 7:14 PTG

rm130
Rm130

Dicatat oleh I'm Norazlin binti Ab Ghani di 7:14 PTG