Barang Hiasan Rumah Kaison

~adlyn journey~: shopping kaison, Apa ada kat kaison?macam-macam ada. mostly barang untuk hiasan rumah. kalau sesiapa yang suka nak mendeco rumah, aku syorkan korang g sini. banyak pilihan and murah.. Aku bukan bidadari: cerite kaison paradigm mall, Sebenarnya memang dah lama sangat nak pergi kaison kat situ. Ini blog mimiziouslicious: wallpaper cap kaison murah, Dalam pada tak sihat tu kemain entry berlambakok lepas geramjangan cakap i tak update blog yehuhuu nah silakansebelum citer 2-3 hari ni jadi. Cerita ibu raisya: ::susunatur ruang santai+playarea::, Masih ingat almari ini, dulu aku letak sebelah sofa tapi sekarang kat ruang santai =) hiasan atasnya aku kekalkan bunga dan frame hiasan lain transfer. Aku bukan bidadari: barang dapur :: ganti bekas , Sebelum ni aku pakai bekas ikea takde gambar pulakgigih aku carik entry2 lamapffttt bekas macam gambar atas ni lamai bai aku pakai dari. ~howsweetyoucanbe~: survey barang kahwin masjid jamek, Kedai barang kahwin di semua house, kedai barang kahwin di masjid jamek kl. Wallpaper murah - diary, Sejak aku masuk group kat fb "nak hias rumah macam mana ek" makin semangat nak mendeko rumah. seronok tengok rumah diorang cantik2yang paling best.

 akhbar dan majalah yang memaparkan hiasan rumah beliau dibingkaikan
akhbar dan majalah yang memaparkan hiasan rumah beliau dibingkaikan

Sablon : Gelas, Kaos, PIN, Nama dada, Payung, HP, Ballpoint, Kalender
Sablon : Gelas, Kaos, PIN, Nama dada, Payung, HP, Ballpoint, Kalender

 hiasan pajangan dekorasi rumah miniatur romantic love couple pasangan
hiasan pajangan dekorasi rumah miniatur romantic love couple pasangan

 hiasan pajangan dekorasi rumah miniatur music art tempat bolpoin 5
hiasan pajangan dekorasi rumah miniatur music art tempat bolpoin 5

 hiasan pajangan dekorasi rumah miniatur romantic love couple pasangan